De 5 zekerheden


01Deskundig Advies

Dat kan je overal vinden, toch?

Nederland telt meer dan 1500 dierenwinkels, waarvan een groot deel prachtige en deskundige winkels zijn. Om ons kennis niveau te bewaken doen we de volgende dingen;

 1. Bij ingewikkelde adviezen bellen we na een aantal dagen even om te controleren hoe het gaat.
 2. We hebben diverse deskundige bij ons in het team. Paraveterinaire collega's, trimsters en ook kynologisch instructeurs.
 3. Om te zorgen dat onze kennis up to date is hebben we geregeld interne scholing of overleggen we met externe deskundige.
 4. Daarnaast krijgen we ook uiteraard wel eens negatieve feedback. Niet elk dieet slaat aan. Elke huisdier is anders. Ook daar leren we weer van.


02

Dierbaar gecertificeerd

Als enige van de provincie hebben wij het keurmerk van Stichting Dierbaar. Deze jaarlijkse, strenge, keuring draagt er aan bij dat wij op zeer verantwoorde wijze met onze dieren omgaan. Tijdens deze controle worden protocollen doorgenomen en word ons kennis niveau getoetst. Wil je een keer onze werkwijze zien? Laat het dan weten. We presenteren je met trots hoe wij onze dieren behandelen.

Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Dierbaar


03

100% Smaakgarantie

Dat betekend dus dat wanneer een verpakking open is en mijn huisdier het niet lekker vind ik deze gewoon kan terug brengen? Ja inderdaad. Bij Dierspecialist Haspels bieden we 100% smaakgarantie. Er zijn een aantal merken waar we sterk in geloven. We vinden dan ook dat wanneer je ergens in geloofd je daar ook voor moet gaan...

Lees meer

04

Betrouwbare service

Dat is er nou één die moeilijk te beschrijven is. Naast alle kennis die altijd aanwezig is hebben we ook een behoorlijk 'assortiment' aan diverse services. Ontdek ze een voor een.

 1. Bezorgservice
 2. Weegservice
 3. Animal Coach
 4. Dierspecialist-4-Kids
 5. Smaakgarantie
 6. LigLekker garantie
 7. Krab & Klim garantie

De rest moet je in de winkel maar ontdekken 😉


05

Betaalbaar

Bij Dierspecialist Haspels hebben we meer dan 100 producten met een vaste lage prijs, set voordeel met bijvoorbeeld blikvoedingen en daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aan Dierspecialist huismerken. Niet alleen voordelig maar ook nog een van zeer hoge kwaliteit.

Lees meer

 

De 5 zekerheden

01 Deskundig advies.
Bij Dierspecialist Haspels ben je altijd verzekerd van Deskundig advies. Dat kan in de winkel of via onze website

02 Dierbaar Gecertificeerd.
De gezondheid van onze en jouw dieren staat altijd voorop. Wij zijn als één van de weinige dierenspeciaalzaken gekeurd door Stichting Dierbaar.

03 100% smaakgarantie.
Bij Dierspecialist Haspels hebben we een behoorlijk assortiment met 100% smaakgarantie. Voedingen die gezond en smakelijk zijn.

04 Betrouwbare service.
Bij Dierspecialist Haspels kan je erop aan dat onze service altijd betrouwbaar is. Bij onze adviezen staat de gezondheid altijd voorop, er is altijd een gekwalificeerde medewerker aanwezig en we doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen!

05 Betaalbaar.
Meer dan 100 vaste lage prijs producten en ruim 300 verschillende aanbiedingen per jaar. Daarnaast hebben we onze premium Dierspecialist huismerken.

Wist je dat?

Wij ook gratis bezorgen!

Je bent natuurlijk altijd welkom om gezellig te komen winkelen bij ons, maar we komen het ook graag brengen. We brengen de producten precies op de afgesproken tijd, in overleg en uiteraard zetten we het graag neer waar jij wilt.

Lees meer