Testimonials

"Zeer klantvriendelijk, altijd welkom en goede kennis van producten. Een van onze honden heeft een allergie en worden daarin super begeleid! Top winkel voor ons en daardoor komen we er al jaren!"

S. Stekelenburg

Lees meer....


"Ik kom regelmatig voor mijn konijn bij Dobey in Nieuwegein en vandaag had ik een zak kattenbakkorrels nodig van 25 L. Tijdens het afrekenen werd mij gevraagd of het nodig was om even mee te lopen en de zak te dragen; nou heel graag! Ik woon gelukkig een paar 100 meter van de Dobey vandaan, maar wat ontzettend fijn dat er een sterke vent de zak heeft gedragen! Het is wel duidelijk dat ik hier dus blijf terugkomen!!! Heel erg bedankt!!!Ook al een keer bij de dierenarts hier geweest, ontzettend lieve dierenarts. Elke keer tref ik ook deskundig en vriendelijk personeel!"

N. Verzuu

Lees meer....

 


"Vandaag weer langs geweest om de nagels van onze cavia te laten knippen. Zoals altijd vriendelijk geholpen en hielp hij me met een zware zak houtkorrels bij de auto te komen."

P. van der Linden

Lees meer....

 


"Ontzettend duur...ze vragen voor bv kattengras 3.49. Er zit overal een giga marge op. Spijtig genoeg verkopen ze ook konijnen. Asiel zit vol met konijnen. Ik ga er nooit meer heen!!!"

C. van Eck

(Ook hier doen we wat mee. De prijs is intussen 2.49 en de konijnenverkoop doen we in samenwerking met een project van de Dierenbescherming.)

Lees meer....


Wil je meer lezen over ons bedrijf? Kijk dan snel op onze Facebook pagina. Uiteraard is zelf ervaren veel leuker 😉