Speelotheek voor je huisdier

Ontdek de Speelotheek van Dierspecialist Haspels

Bij de Speelotheek van Dierspecialist Haspels kan je eenvoudig een spel huren voor je huisdier en terugbrengen zodra je wilt! Daarna huur je weer een nieuw spel..en weer en weer..Een keuze uit ruim 50 spellen!

Hoe werkt de Speelotheek?

In onze winkels in Leidsche Rijn Centrum, IJsselstein en Houten hebben we totaal ruim 50 spellen op voorraad. Je kan deze eenvoudig huren om je hond, kat, konijn of knaagdier een spannende uitdaging te bieden zonder dat je het direct hoeft te kopen. Helemaal te gek. In onze winkels in Nieuwegein en Terwijde is een Speelotheek catalogus aanwezig. Hier kan je eenvoudig de spellen reserveren. Ze liggen dan binnen 3 dagen voor je klaar.

Waarom de Speelotheek?

Spelen met denkspellen is niet alleen leuk, maar ook gezond. Het is een uitdaging die zorgt dat je huisdier fitter blijft, zichzelf moet uitdagen en het is een prachtige interactie tussen baasje en huisdier. Samen gezellig spelen is het leukste wat er is. Een jaarlijks lidmaatschap kost €25,-. Hiermee kan je voor twee euro een spel huren voor circa 2 weken. Zo voorkom je dat je een spel (Een leuk spel kost al snel meer dan €25,-) aanschaft die na twee weken niet meer interessant is. Met de Speelotheek huur je dan gewoon een nieuw spel.

Als het spel kapot gaat?

We hanteren een eenvoudig principe..Het lijkt feitelijk op het huren van een boek bij de bibliotheek (voor wie dat nog kent ;)). Wanneer er een bladzijde uit is en het boek niet meer compleet is dien je het boek af te rekenen en is het je eigendom. Zo werkt het met de spellen ook. Zitten er bijtsporen of beschadigingen op? Dan is er niets aan de hand. Uiteindelijk zijn spellen altijd gemaakt om samen te spelen.

We kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt hierover. We nodigen je dan ook van harte uit in onze winkels. We helpen je graag bij de keuze voor de ideale uitdaging voor jouw huisdier. Hij zal zich nooit meer vervelen!

 

Wist je dat we bij Dierspecialist Haspels ook een liglekker-garantie en een krab en klim garantie hebben? Ontdek ze snel!

Comments are closed.