Over ons

Over ons - Header

Bij Dierspecialist Haspels zijn we één grote familie van kennis, expertise en heel veel dierenliefde. Dat kenmerkt ons enorm deskundige, gezellige en persoonlijke team.

Peter Haspels

Vroeger.... De historie van ons bedrijf gaat terug naar het piep-kleine winkeltje in Nieuwegein. In 2005 opende Ton Haspels daar voor het eerst de Dobey winkel van Nieuwegein. Samen met familie en vrienden was de winkel de gezelligste, maar ook de kleinste dierenwinkel van Nieuwegein.

Sinds 2016 is het groen, gele en blauwe logo van Dobey verdwenen en veranderd naar Dierspecialist Haspels. Zijn we verkozen tot 'Beste Dierenspeciaalzaak van Nederland' hebben we intussen vijf winkels en werken nog steeds elke dag met plezier! We krijgen regelmatig de vraag hoe het komt dat we al vijf winkels hebben..Dat komt o.a. omdat we bij elk probleem met een huisdier de oorzaak willen oplossen, we elke dag met plezier werken en het welzijn van de dieren altijd voorop staat.

Je bent altijd welkom.

Ton & Peter

Over ons - Ton & Peter
Renske

Sinds april is Renske een nieuwe collega van het team. Met welke vragen je allemaal bij Renske terecht kan? Nou eigenlijk alles. Door de jarenlange ervaring in de branche kan ze je overal mee helpen. Al vanaf jongs af aan is ze gek op dieren en heeft altijd thuis dieren gehad. Welke dieren ze zelf heeft? Nou veel best veel! We stellen ze even voor:

Ragdoll Billy, Katootje is haar andere kat, Floortje de Chinchilla en hamster Jill!

Waar je mij kunt vinden? Ik ben meestal in Houten.

Dierspecialist Renske
Over ons - Geanne
Geanne

Een Collega van Team Dierspecialist Haspels vanaf bijna het begin. Wat is begonnen met een  stage is intussen al heel lang een gezellige en hard werkende collega. Kom maar met een moeilijke vraag en ze zorgt ervoor dat je altijd een eerlijk en deskundig antwoord krijgt.

Waar je mij kunt vinden? Ik ben meestal in Houten maar binnenkort te vinden in onze nieuwe winkel in Leidsche Rijn Centrum.

Kim

Collega van Team Dierspecialist Haspels sinds... Al heel lang 🙂 Kim is al onderdeel van ons team sinds 2012. Voor alles wat vliegt, zaden eet en eieren legt moet je bij haar wezen. Kim weet enorm veel over vogels.

Daarnaast is Kim een zeer enthousiast vrijwilligster van stichting ACE. Een nobel doel waarbij honden naar Nederland gehaald worden voor een tweede kans.

Waar je mij kunt vinden? Ik ben meestal in Nieuwegein

Over ons - Kim
Over ons - Thamara
Thamara

Collega van Team Dierspecialist Haspels sinds 2015. Roos, schilfers, klitten of lelijke vacht. Dan moet je Thamara wezen. Eén expert met scharen en kammen. Sinds 2017 trotse eigenaresse van Trimsalon Haspels in IJsselstein.

Waar je mij kunt vinden? Ik ben meestal in IJsselstein

Over ons - Konijnen Natascha
Natascha

Collega van Team Dierspecialist Haspels sinds 2017. Een enorm hardwerkende collega met heel veel kennis over de gezondheid van jouw huisdier. Door haar para-veterinaire achtergrond ben je aan het juiste adres voor alle vragen over voeding, gezondheid, parasitaire middelen maar ook over medicijnen. Thuis kan ze de dierenliefde ook niet los laten. Samen met haar hond Foster en haar twee Franse hangoren Henkie en Jet is ze regelmatig te vinden!

Waar je mij kunt vinden? Ik ben meestal in Houten

Over ons - Natascha
Over ons - Lisa
Joella

Collega van Team Dierspecialist Haspels sinds 2015. Trekken aan de lijn, puberende honden of net even te enthousiast als er visite binnenkomt, vraag het Joella. Zij weet bijna alles over het gedrag van honden en is sinds 2017 trots eigenaresse van hondenschool Idefix.

Ilse

"Hoi ik ben Ilse. studeer op het Groenhorst College in Barneveld. Dier en Management is de studie die bij me past. Ik heb uiteraard zelf ook een hond, mijn grote vriendin Amber. Daarnaast heb ik nog meer huisdieren. Mijn Schildpad reus en een vijver vol met vissen. Ik wil met opleiding alles over dieren te weten komen. Na mijn opleiding wil ik dieren over de hele wereld gaan helpen en kinderen leren hoe je op de goede manier met dieren om moet gaan. Tot snel in de winkel!"

Waar je mij kunt vinden? Ik ben meestal in IJsselstein en Terwijde

Collega Ilse verhoeven

Door de snelle groei zijn we met ruim 22 gezellige collega's. Nog lang niet iedereen staat op de website, maar in de winkels zijn we er uiteraard! Tot snel.

Peter Haspels