Partners

Trimsalon Haspels

Trimster Thamara, een kei in haar vak...

Trimster Thamara werkt al enige tijd bij ons in de winkel. Van een hechtere partner kan je dan ook niet spreken. Van iemand met meer kennis over vachten en huiden van dieren ook niet. Thamara heeft zowel veel kennis van voeding, supplementen als van de verzorging. Een unieke combinatie.

Partner worden?

Dat vinden wij leuk, samenwerken is super!

Wil jij ook partner worden van Dierspecialist Haspels? Dat kan. We werken graag samen met hondenscholen, leveranciers, trimsters maar ook buiten onze branche. Je kan elkaar als ondernemer altijd helpen met een heel groot voordeel...Extra voordeel en kennis voor de consumenten. Stuur ons gerust een berichtje!

IDÉFIX

Bij Hondenschool IDÉFIX vinden we het belangrijk dat er tussen u en uw hond een hechte band ontstaat op basis van wederzijds respect en vertrouwen

Onze trainingen gaan dan ook verder dan alleen het aanleren van de oefeningen: wij vinden het minstens zo belangrijk dat u het gedrag van uw hond leert begrijpen. Hierdoor zult u een nog hechtere band met uw hond krijgen en samen nog meer plezier beleven. Onze zienswijze en trainingsmethodieken zijn uitsluitend positief waardoor uw hond het door u gewenste gedrag vaker zal gaan herhalen en er ook plezier in krijgt om voor u te werken. Correctiematerialen zijn daarom ook niet toegestaan bij Hondenschool Idéfix. Bewezen is namelijk dat deze zowel het vertrouwen van uw hond in u als ook het welzijn van uw hond ernstig aantasten. Bij Hondenschool Idéfix krijgt u uitsluitend les van gediplomeerde instructeurs en gedragstherapeuten, die bovendien jaarlijks worden bijgeschoold. Op deze manier blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we garant blijven staan voor de beste begeleiding en kwaliteit. Wilt u meer weten over het cursusaanbod?

Website Idefix

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over uw hond of kat? Het Prins CareTeam staat voor u klaar!

Dat is de reden waarom Dierspecialist Haspels graag samenwerkt met het Careteam. Zelfs wij weten niet alles. Samen met het Careteam overleggen wij dan ook graag om het beste advies te kunnen geven. De gezondheid van het huisdier staat namelijk altijd voorop. Zodra u een advies krijgt van het Careteam krijgen we altijd een terugkoppeling. Door deze aanpak kunnen wij de deskundigheid en zorg voor uw huisdier altijd zo goed mogelijk houden.

Ook kunt u zelf Bij adviesteam altijd terecht. Niet enkel voor  vragen over voeding, maar ook voor vragen over de verzorging, de opvoeding, het gedrag en de gezondheid van uw hond of kat.
 
Kijk ook eens bij het kopje Deskundigheid, hier kunt u al veel antwoorden vinden!

Deskundigheid

5 zekerheden...

01 Deskundig advies.
Bij Dierspecialist Haspels ben je altijd verzekerd van Deskundig advies. Dat kan in de winkel of via onze website

02 Dierbaar Gecertificeerd.
De gezondheid van onze en jouw dieren staat altijd voorop. Wij zijn als één van de weinige dierenspeciaalzaken gekeurd door Stichting Dierbaar.

03 100% smaakgarantie.
Bij Dierspecialist Haspels hebben we een behoorlijk assortiment met 100% smaakgarantie. Voedingen die gezond en smakelijk zijn.

04 Betrouwbare service.
Bij Dierspecialist Haspels kan je erop aan dat onze service altijd betrouwbaar is. Bij onze adviezen staat de gezondheid altijd voorop, er is altijd een gekwalificeerde medewerker aanwezig en we doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen!

05 Betaalbaar.
Meer dan 100 vaste lage prijs producten en ruim 300 verschillende aanbiedingen per jaar. Daarnaast hebben we onze premium Dierspecialist huismerken.

Lees meer

Puppy en Kitten voordeel

We geven graag alle nieuwe pups en kittens een warm welkom

 

Een nieuw huis, nieuwe omgeving en nieuwe vriendjes. Eigenlijk is het ontzettend spannend voor je nieuwe vriend of vriendin. Daarom geven wij graag alle pups en kittens een warm welkom. Je kan in de winkels een gratis welkom pakket ophalen. Daarin zitten handige tips, gegevens van onze partners en uiteraard wat lekkers.

Lees meer