100% Smaakgarantie, want wij geloven in onze producten

Welke voeding vindt jouw huisdier lekker? Probeer het met de 100% smaakgarantie!

Bij Dierspecialist Haspels maken we de hele dag keuzes welke voeding het beste is voor ieder huisdier. Daarbij letten we op factoren als de leeftijd, het gewicht maar ook de vacht en bijvoorbeeld het ras. Als we jou een advies geven staan we ook altijd 100% achter onze keuze. We hebben wel een héél sterk vermoeden maar het enige dat we niet zeker weten is of jouw hond of kat het lekker zal vinden. Maar dat is ons probleem.

Daarom hebben wij 100% smaakgarantie op diverse voedingen. Kijk in de winkel welke voeding gezond is voor jouw huisdier.

Smaakgarantie

Tips en tricks

- Ga je met een nieuwe voeding beginnen en heb je de oude nog? Meng dan geleidelijk de voedingen. De snelheid van mengen kan wisselen per huisdier. Vraag hier altijd advies over.

  • Geur is enorm belangrijk voor honden en katten. Soms wil het helpen om de brok iets te verwarmen. Hierdoor komen de geuren beter tot hun recht.
  • Zorg dat je voeding in een bal of puzzel kan aanbieden. Eten is dan een feest.
  • Soms is doorzetten de oplossing. Honden en katten kunnen je het soms erg moeilijk maken. Een enkele keer niet eten is geen probleem.

Let op: Er zijn veel dieren die er goed tegen kunnen enkele maaltijden over te slaan. Overleg dit wel altijd eerst met de dierenarts of met onze Animal Coach.

 

Hoe werkt het?

De 100% smaakgarantie is één van de 5 zekerheden van Dierspecialist Haspels. Om dit mogelijk te maken hebben we samen met leveranciers bewuste keuzes gemaakt in ons assortiment. Zo zijn alle producten 100% natuurlijk, bevatten ze heel veel vlees en hebben daardoor extra veel smaak en geur voor je huisdier. Alle voedingen waarop wij smaakgarantie geven bevatten geen toevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. Toch zijn deze voedingen om te smullen!

  • De smaakgarantie noteren we altijd op de kassabon, bewaar deze goed.
  • Over de klein verpakkingen geven we de smaakgarantie.
  • Niet elke hond en kat is gelijk te overtuigen. Even volhouden is dan ook wel belangrijk.
  • De smaakgarantie geven we in samenwerking ruim 10 verschillende merken. Smakelijke producten en prachtig van kwaliteit.

'Ik geloof niet in proefverpakkingen. Door telkens verschillende proefverpakkingen te geven weet je in eerste instantie al niet wat het effect is van de voeding en daarnaast kan bijvoorbeeld je hond van slag raken door de verschillende soorten. Ook om die reden geven wij smaakgarantie. Het is verantwoord en het risico is voor ons.'

Peter Haspels, eigenaar

 

Comments are closed.